ΝΙΚΟΣ(non-registered)
Νικος - Ειρηνη 03/06/2023

Εάν καταφέρεις να συνδυάσεις την φιλία με τον επαγγελματισμό , τότε είσαι ένας πετυχημένος άνθρωπος. Αυτός είναι ο Μενέλαος. Σε ευχαριστούμε για όλα.
Λουκάς - Γιάννα 11/09 /21(non-registered)
Μενελαε εκτός από ένας υπέροχος άνθρωπος είσαι κ φοβερός στην δουλειά σου! Η ιδιαίτερη αυτή μέρα του γάμου μας αποτυπώθηκε σε ένα υπέροχο άλμπουμ κ πολλές φωτογραφίες! Σε ευχαριστούμε για όλα, συνέχισε σε αυτό που κάνεις με αγάπη!
Ακης, Αρετή(non-registered)
Μενελαε εκτός από ένας εξαιρετικός άνθρωπος είσαι ένας υπέροχος καλλιτέχνης! Η ιδιαίτερη μέρα της βάπτισης του γιου μας αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες σου με τόση μαεστρία που μόλις λάβαμε το album ειλικρινά το αποτέλεσμα είναι πολύ ανώτερο από αυτό που περιμέναμε!!! Κάθε φωτογραφία μας θυμίζει την συγκίνηση εκείνης της υπεροχής ημέρας και εκμαιεύει πληθώρα συναισθηματων! Το album κοσμεί μια ιδιαίτερη θέση στο σαλόνι μας και όσοι το έχουν δει μας έχουν πει τα καλύτερα!!! Συνέχισε έτσι δυνατά σε ευχαριστούμε για όλα!!!!
Φίλιππος & Βίρνα(non-registered)
Κάποια χρόνια πριν συνάντησα έναν άνθρωπο με όραμα.
Έναν άνθρωπο που παρά τις δυσκολίες δεν φοβήθηκε να κάνει ένα βήμα μπροστά και… έτσι να γεννηθεί η Όμορφη Ζωή.
Τότε είχε λίγους συνοδοιπόρους που πίστεψαν στην ιδέα και πολύ κέφι.
Βήμα – βήμα αγκάλιαζε όλο και περισσότερους τομείς και ανθρώπους, διεύρυνε τους ορίζοντες, υλοποιούσε νέες ιδέες!
Και φθάνοντας στο σήμερα, θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς στον Μενέλαο Ηλιάδη που κυνήγησε και έδωσε πνοή στην ιδέα του και στην υλοποίηση του έργου τούτου, αλλά και σε όλους τους λοιπούς αφανείς συνεργάτες που το υλοποιούν!!
Μερικές φορές το χρειαζόμαστε για να πορευόμαστε στη ζωή... Να γυρνάμε πίσω, στα ωραία που ζήσαμε, να θυμόμαστε στιγμές και να κάνουμε όνειρα για το αύριο. Οξυγόνο ζωής είναι...Κάπως έτσι γεννιούνται οι αναμνήσεις!
ΕΥΗ(non-registered)
Σήμερα παρέλαβα τα άλμπουμ και το βίντεο από την βάπτιση του γιου μας, και έχω ενθουσιαστεί!!!Είναι πανέμορφα!!!Είστε φοβεροί!!!Συνεχίστε έτσι!
Constantin - Villy(non-registered)
Ο Μενέλαος με την δεξιοτεχνία του, τον άκρατο επαγγελματισμό του, το αστείρευτο μεράκι του για τη δουλειά του και τη θετική του αύρα πέτυχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αποτυπώνοντας τις ιδιαίτερες στιγμές μας στα απαράμιλλης ποιότητας album που κρατούμε ανά χείρας!
Τον ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη που μας εξέπεμψε και την υπευθυνότητά του καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας! Μοιραστήκαμε σ' αυτό το σύντομο αλλά γεμάτο κατά τ' άλλα ταξίδι στην παραδεισένια Μάνη δυνατές εικόνες και πανέμορφες στιγμές!
Σου ευχόμαστε από καρδιάς πάντα τέτοιες μοναδικές δημιουργίες να χαρίζεις στους ανθρώπους γεμάτες έμπνευση και καλαισθησία!
Εις το επανιδείν λίαν συντόμως! ;)
loukia- periklis(non-registered)
μενελαε εισαι μεγααααλος καλλιτεχνης !!!!! σ ευχαριστουμε πολυυυυυυυυ!!! keep going!!!!
Jimmys(non-registered)
Πολύ καλή δουλειά, θα έχει διάρκεια!
Elen(non-registered)
Υπέροχες φωτογραφίες, με αγάπη και φαντασία !
Evangelia(non-registered)
Καταπληκτικές δουλειές!!Στα καλύτερα Μένιο, πολλές και δημιουργικές δουλειές εύχομαι!
The guestbook is empty.
Loading...