Ιωάννα Θοδωρής Γάμος στη Λαμία Wedding in lamia Ioanna Thodoris

Οι λέξεις ορισμένες φορές είναι δύσκολο να περιγράψουν αυτό που νιώθουμε στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μας. Σ΄ένα μυστήριο όπως αυτό του Γάμου ό,τι κι αν πεις, ό,τι κι αν ευχηθείς είναι λίγο. Χαρά, αγάπη, συγκίνηση, προσμονή, αποχωρισμός, το ξεκίνημα μιας νέας ζωής. Μπαίνοντας στο σπίτι της Ιωάννας τριγύριζαν στο μυαλό μου αυτές οι σκέψεις.
Read the Full Post »

Η Βάπτιση του Αντώνη Antonis Baptism

Με τη Βίκη και το Σωκράτη έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, βέβαια απο τότε πολλά πράγματα άλλαξαν.Όταν μίλησα με τη βίκη στο τηλέφωνο για τη βάπτιση του μικρού πλέον Αντώνη χάρηκα ιδιαίτερα που θα ήμουν παρών σε μια τόσο μοναδική στιγμή.Ο Αντωνάκης ήταν κύριος και έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση.Παιδία σας ευχαριστώ πολύ να σας ζήσει.
Read the Full Post »

Σχολή Επιγόνων Παράσταση

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου στη θεατρική παράσταση Σχολή Επιγόνων του Δημήτρη Τζουβάλη σε σκηνοθεσία Γιώργου Αγραφιώτη.
Read the Full Post »

Μαρία Δημήτρης ένα ζεύγος βγαλμένο απο παραμύθι

Στο σπίτι της νύφης: Οι φίλες έχουν κατακλύσει το δωμάτιο. Φωνές, γέλια και κλάματα, ανάμεικτα συναισθήματα, ετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός! Τραγούδια, χορός, αποχωρισμός, συγκίνηση. Στο σπίτι του γαμπρού: Ετοιμασίες σε διαφορετικό τόνο. Σοβαρότητα και αστεία αντρικά. Ξύρισμα, ντύσιμο και ανέκδοτα για να σπάσει ο πάγος. Στην εκκλησία: Ο γαμπρός...
Read the Full Post »

Σχολή Επιγόνων Πρόβες

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου προετοιμάζει τη θεατρικη παράσταση Σχολή Επιγόνων του Δημήτρη Τζουβάλη σε σκηνοθεσία Γιώργου Αγραφιώτη.Αυτές ειναι μερικές σκηνές απο τις πρόβες:
Read the Full Post »
Subscribe
RSS